Ir ao contido principal
  • Castellano ‎(es)‎
  •  | 
  • English ‎(en)‎
  •  | 
  • Galego ‎(gl)‎

Plataforma de Teleformación Continua

    1. Inicio
    2. Cursos
    3. Formación MANIPULADOR DE ALIMENTOS CSHG

    CURSO DE MANIPULADOR DE ALIMENTOS Y GESTIÓN DE ALERGENOS EN LA HOSTELERÍA

    • Profesor: IRIA ÁLVAREZ RAPOSEIRAS
    • Profesor: ROBERTO  WALTHER SCHNELLBACH

    MANIPULADOR DE ALIMENTOS E XESTIÓN DE ALÉRXENOS NO SECTOR DA HOSTALERÍA

    Omitir Navegación

    Navegación

    • Inicio

      • Cursos

        • FORMACIÓN CONTINUA SECTOR TURÍSTICO

        • FORMACIÓN COVID SANIDAD

        • Formación LOPD-TURISMO GALICIA

        • Formación MANIPULADOR DE ALIMENTOS CSHG

          • MANIPCSHG24

          • MANIPCSHG23

    Feder
    Xunta

    Servizo prestado pola Axencia para a Modernización Tecnolóxica de Galicia

    Galicia